sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Karjalanpaisti mun tyyliin

Meillä syötiin isänpäivänä myös karjalanpaistia. Helppo ruoka sinänsä, ainekset vaan vuokaan ja odottelemaan valmistumista. Välillä voi vaikka tehdä pihahommia, niin kuin mä tänään tein!


Tarvitset:
1,2kg karjalanpaistilihoja
2-3 sipulia
3 porkkanaa
4 laakerinlehteä
12 maustepippuria
3tl suolaa

Tee näin:
Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Lado vuokaan kerroksittain lihoja, porkkanaa ja sipulia. Lopuksi heitä mukaan mausteet. Lisää vuokaan vettä sen verran, että lihat peittyvät. Paista ensin 200 asteisessa uunissa ensimmäinen 1/2 tuntia, sen jälkeen laske lämpö 150-175 asteeseen ja jatka paistamista ainakin 3 tuntia. Muista sekoitella välillä ja tarkistaa makuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti