Jos meillä jää perunamuusia yli, syntyy siitä aina perunarieskoja! Ihan parhaita tuoreena ja maailman helpoin tehdä. En löytänyt enää vanhaa käyttämääni reseptiä, joten sovelsin tällä kertaa. Ainekset kannattaa tuplata jos haluaa enemmän rieskoja, meillä ei jäänyt tällä kertaa kuin pieni määrä muusia yli. Tuplattuun annokseen munien määrää ei kuitenkaan tarvitse tuplata!
4kpl
Tarvitset:
1,5dl perunamuusia
1,5dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1/4tl suolaa
Tee näin:
Jos muusi on kovin jäykkää, laimenna sitä tilkalla vettä tai maitoa. Lisää sekaan muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista 250 asteisessa uunissa 10min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti